fbpx

TPR Immo

europalaan 1B in poperinge

Onze Missie

Bij TPR Immo is het onze missie om ruimtes aan te bieden waar ondernemers zichzelf in een betaalbare, inspirerende en professionele omgeving kunnen ontplooien.

We hebben als familiebedrijf reeds 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en verhuren van bedrijfsverzamelgebouwen. Ons portfolio bestaat uit magazijnen, kantoren, opslagplaatsen, showrooms en ruimte voor hobby’s in Poperinge en Tielt.

In onze bedrijvencentra staat de ondernemer centraal. Onze ruimtes situeren zich in bedrijvencentra met mogelijkheden waar ondernemers kunnen samenwerken, waar kennisdeling plaats kan vinden en waar groei gerealiseerd kan worden.

"Als familiebedrijf geloven we sterk in de kracht van gemeenschap en samenwerking."

Madice Behaegel

Klantgerichtheid

Als familiebedrijf is het onze passie om ervoor te zorgen dat ondernemers zich thuis voelen in onze bedrijfsverzamelgebouwen. We bieden niet alleen hoogwaardige faciliteiten en service, maar zijn ook altijd beschikbaar om te luisteren naar de behoeften van onze klanten en oplossingen op maat aan te bieden.

Samenwerking

We geloven sterk in de kracht van samenwerking in het bedrijfsleven. Onze bedrijfsverzamelgebouwen zijn daarom ontworpen om ondernemers samen te brengen en synergie te creëren.

Toegankelijkheid

Bij TPR Immo geloven we dat elk bedrijf, groot of klein, de kans moet hebben om te kunnen ondernemen. We verwelkomen alle soorten ondernemers en streven ernaar om onze bedrijfsverzamelgebouwen toegankelijk en betaalbaar te houden voor iedereen die op zoek is naar een professionele ruimte om hun bedrijf te runnen.

FAQ

Veel gestelde vragen

Ja, bij TPR Immo kunt u uw ruimte naar eigen smaak inrichten. Wij zorgen voor de basisfaciliteiten en u kunt uw ruimte verder personaliseren.

Ja, bij TPR Immo bieden we flexibele huuropties aan, waaronder kortlopende huurcontracten voor opslagruimtes en magazijnen.

Onze bedrijvencentra zijn ontworpen om groei en ontwikkeling te faciliteren. U kunt samenwerken met andere ondernemers, kennis delen en gebruik maken van onze faciliteiten en netwerk om uw bedrijf te laten groeien.