fbpx

TPR Immo

JD Build betrekt de Poort tot Poperinge

JD Build, een bedrijf gespecialiseerd in diverse bouwwerken, waaronder dakwerken, schrijnwerken, laminaatplaatsing en isolatiewerken, heeft officieel zijn intrek genomen in de Poort tot Poperinge. Als verhuurder kijken wij vol enthousiasme uit naar de veelbelovende groei die JD Build hier kan realiseren.

De sterke expansie van JD Build leidde tot een praktische uitdaging; de bestaande camionette werd te klein om de groeiende hoeveelheid bouwmaterialen te herbergen. Daarom besloot JD Build op zoek te gaan naar een geschikte loods voor de opslag van deze materialen. Op onze site vond hij de geschikte locatie.

Wij willen benadrukken dat wij als verhuurders niet alleen aan JD Build, maar ook aan andere startende ondernemingen loodsen van diverse formaten kunnen aanbieden. Mocht u zelf een beginnende onderneming hebben en op zoek zijn naar geschikte opslagruimte, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij kijken vol verwachting uit naar een succesvolle samenwerking en zijn verheugd om JD Build te zien floreren in de Poort tot Poperinge.

Guillaume

jd build in poort tot poperinge