fbpx

TPR Immo

5 tips voor ondernemers tijdens corona

De Coronamaatregelen zorgen plots voor een ander werkritme en een andere aanpak. Veel zaken werden genoodzaakt om te sluiten, gelukkig biedt deze tijd ook opportuniteiten en kansen. In dit artikel geven we 5 opportuniteiten voor uw onderneming tijdens de coronamaatregelen.

Gratis bijscholen

Tijdens deze coronacrisis bieden sommige online leerplatformen de mogelijkheid om gratis een cursus te volgen. Wat u hier leert, kan u meteen toepassen op uw eigen onderneming. Heeft u al de basisprincipes van online marketing onder de knie? Of wil u liever leren hoe uw website als eerste op Google kan verschijnen? Gebruik hiervoor de promo code “wegotthis” en leer de beginselen van SEO. (Search Engine Optimalization)

Vlot heropstarten

Wanneer heeft u uw werkplaats voor het laatst nog eens grondige gekuist? Een grote opruimactie biedt niet alleen ruimte in je hoofd, maar geeft je ook daadwerkelijk een opgeruimd gevoel. U zal zeker en vast ook materialen terugvinden waarvan u niet meer wist dat u ze had. Geef ook uw elektrische toestellen het nodige onderhoud, hierdoor verlengt u de levensduur en zorgt u voor minder storingen op lange termijn. Deze stap zal ervoor zorgen dat uw onderneming na de coronacrisis terug vlot kan opstarten.

Hou je klanten digitaal op de hoogte

Bent u al aanwezig op de sociale media? Een bedrijfspagina aanmaken is simpel en zorgt voor heel wat extra visibiliteit. Neem eens foto’s van uw gerealiseerde projecten en post deze met een woordje uitleg op uw facebookpagina. Klanten vinden het altijd leuk om wat referenties te zien en dit verhoogt het vertrouwen in uw onderneming. Het is ook het ideale kanaal om uw klanten steeds op de hoogte te houden van de laatste Coronamaatregelen in uw zaak.

Verlaag je maandelijkse kosten

Hoeveel betaal je maandelijks voor je internetabonnement? En kunnen al die verzekeringen niet goedkoper? Deze lockdown is het ideale moment om een overzicht te maken van je maandelijkse kosten. Wat 5 jaar geleden de goedkoopste optie was, is dat tegenwoordig misschien niet meer. Een effectieve manier om geld te besparen.

Experimenteer

Door de Coronamaatregelen moeten we plots op een andere manier gaan ondernemen. Deze verandering zorgen voor nieuwe ideeën of bedrijfsprocessen die voor nieuwe opportuniteiten kunnen zorgen in de toekomst. Het is dan ook nu het ideale moment om te gaan experimenteren. Misschien is uw dienst wel toepasbaar in een nieuwe markt? Wees voor op uw concurrentie en wacht niet tot de crisis over is. Is uw nieuwe aanpak een groot succes en zit u hierdoor met een plaatsgebrek, dan kan u bij ons (tijdelijk) terecht voor verschillende flexibele huurmogelijkheden. Wij staan voor u klaar en spelen graag in op de noden van uw onderneming.

viAdmin

materialen kuisen en onderhouden